Online24 forbrukslån

Hos Online24 kan du få hjelp med å finne et rimelig forbrukslån. Online24 formidler nemlig lån i samarbeid med sine partnere, og hjelper deg som søker med å få bedre vilkår på et lån enn hvis du søker alene hos en bank eller et finansieringsselskap. Som formidler av blant annet forbrukslån sørger Online24 for at din søknad blir vurdert av flere ulike banker. Siden Online24 er en større aktør på lånemarkedet, vil de også klare å få bedre vilkår og dette kommer deg til gode. Din søknad vil bli sendt ut til de banker og finansieringsselskaper som Online24 jobber sammen med. Dette er blant annet DNB, yA Bank, Ikano Bank, BB Finans og Avida Finans. Totalt jobber Online24 sammen med åtte banker og finansieringsselskaper. Du kan låne inntil kr 500 000 og lånet kan du bruke til det du har behov for. Online24 blander seg ikke opp i dette, det eneste som er viktig er at du betaler lånet tilbake som avtalt.

Bruksområder for et forbrukslån fra Online24

Et forbrukslån har mange bruksområder. Det er i prinsippet ikke den ting som et forbrukslån ikke kan brukes til, men når det er sagt så bør du selvsagt tenke deg litt om før du søker om et lån for å kjøpe en diamantring til kjæresten eller en Rolex klokke. Et forbrukslån er praktisk når en trenger å finansiere større innkjøp, uventede utgifter eller kanskje utbedringer i hjemmet. Men det koster også penger og derfor bør et lån brukes fornuftig. Dyre smykker og klokker hører kanskje ikke helt til i kategorien fornuftig, om du skal låne penger til innkjøpet. Men, har du eller dere lenge tenkt på å bytte ut møblene i stuen, kanskje bytte ut de gamle hvitevarene eller pusse opp hele kjøkkenet, så er det prosjekter som koster en del penger. Og har du ikke en sparekonto som kan være med på å finansiere slike prosjekter, så kan et forbrukslån hjelpe til med dette. Du bestemmer selv hvor mye du ønsker å søke om i lån, men det er verdt å få med seg at det ikke er alltid du får innvilget beløpet du søker om. Dette kommer an på kredittvurderingen som bankene foretar når du sender inne en søknad. Her ser de på økonomien din og hvor mye de mener det er forsvarlig å låne deg. Bankene er pliktige til å utvise måtehold når det gjelder lån og det er grunnen til at du ikke alltid får låne det beløp du søker om.

Hva koster det å låne penger?

Renten på et forbrukslån gjennom Online24 settes individuelt fra kunde til kunde. Dette har en sammenheng med kredittvurderingen som gjøres av alle søknader og ut fra at den økonomiske situasjon er forskjellig fra person til person. Renten begynner på 7,9% og går opp til 19,9% nominell rente, men først når søknaden har blitt behandlet og godkjent, vil du få beskjed om hvor mye du må betale i rente. Snittet ligger på rundt 13-14% nominell rente hos Online24, så da har du en idé om hva et lån vil koste deg. Ved siden av renten vil det bli lagt til et termingebyr hver måned og et etablerings-gebyr ved opprettelse av lånet. Dette gebyret er på kr 640 og blir lagt til lånebeløpet.

Send inn søknaden din via nettsiden til banken

Ønsker du å søke om et forbrukslån med hjelp fra Online24, så går du inn på nettsiden deres og fyller ut søknadsskjemaet. Husk å svare så ærlig som mulig i søknaden, da alle opplysninger om inntekter og gjeld blir kontrollert opp mot offentlige registre. Din søknad blir behandlet ganske fort og du vil motta et svar i løpet av samme dag. Blir søknaden din, kan du se frem til å motta ett eller flere tilbud om lån de neste dagene. Sammenlign de tilbud du får og velg det med de beste vilkårene. Du kan signere for lånet med din BankID, og da vil pengene bli overført til kontoen din innen kort tid.